Inschrijven voor de jeugdergometerwedstrijden kan voor alle wedstrijden in een keer worden gedaan. Die individuele inschrijvingen tellen mee voor het algemeen klassement. Als er roeiers zijn die aan één of twee wedstrijden meedoen wordt het aangeraden die roeiers apart in te schrijven. Kies daarom de juiste wedstrijden om in te schrijven. Soms is het dus handiger om de individuele inschrijvingen eerst te doen, en daarna de estafettes en/of slides.

Let op: indien er bij de eigen vereniging wordt geroeid dan is er in tegenstelling tot wat er in de bevestigingsmail staat geen inschrijfgeld verschuldigd.

Begin hieronder met het invullen van de algemene gegevens voor de contactpersoon van de vereniging en de wedstrijd waarvoor wordt ingeschreven. Vul daarna de namen in van de roeiers (m/v) die u op wilt geven. Voor meer informatie over de uitgeschreven nummers kan u bij de bepalingen en regels kijken.

1 reactie

Jeugdergometerwedstrijden De Eem - bwvdeeem.nl · 17 januari 2022 op 16:04

[…] Er is geen inschrijfgeld verschuldigd en er is ook geen maximum aan het aantal deelnemers. De inschrijving sluit woensdag 26 januari om 20.00 uur. Hopelijk doet iedereen weer mee in het weekend van 29/30 januari. Voorzover nog niet is ingeschreven voor de wedstrijden van De Eem en MdR : graag nog wel inschrijven via de website. […]