Inschrijven voor de jeugdergometerwedstrijden kan per 5 roeiers tegelijkertijd en kan voor alle wedstrijden in een keer worden gedaan. Kies daarom de juiste wedstrijden om in te schrijven. Begin hieronder met het invullen van de algemene gegevens voor de contactpersoon van de vereniging en de wedstrijd waarvoor wordt ingeschreven. Vul daarna de namen in van de roeiers (m/v) die u op wilt geven. Voor meer informatie over de uitgeschreven nummers kan u bij de bepalingen en regels kijken.
 

De inschrijving voor de wedstrijd op De Laak zijn gesloten. Wijzigingen zijn nog mogelijk vóór 30 november 20.00 uur per email: wedstrijdroeien@rvdelaak.nl

Vereniging:
Contactpersoon:
Email:
Telefoonnummer:
Wedstrijd: 2 december 2017, De Laak
13 januari 2018, Michiel de Ruyter
27 januari 2018, De Eem

Geef iedere roeier (m/v) op met veld, voor- en achternaam en geboortedatum. Bij de estafette-nummers en bij slides kan per ploeg worden ingeschreven. Hierbij hoeft alleen de naam en het geboortejaar van de oudste roeier opgegeven te worden.

Veld Voornaam Achternaam Geboortejaar

Het maximum aantal deelnemers is 150. Na het bereiken van het aantal van 150 deelnemers worden in beginsel geen verdere inschrijvingen geaccepteerd. Na-inschrijving is slechts in bijzondere gevallen mogelijk, in overleg met en naar beoordeling van de wedstrijdleiding. Heb je vragen over de dag of andere praktische zaken? Stuur een bericht naar de organisatie van de jeugdergometerwedstrijden.