Inschrijven voor de jeugdergometerwedstrijden kan voor alle wedstrijden in een keer worden gedaan. Die individuele inschrijvingen tellen mee voor het algemeen klassement. Als er roeiers zijn die aan één of twee wedstrijden meedoen wordt het aangeraden die roeiers apart in te schrijven. Kies daarom de juiste wedstrijden om in te schrijven. Soms is het dus handiger om de individuele inschrijvingen eerst te doen, en daarna de estafettes en/of slides.

Let op: omdat het evenement bij De Eem bij de eigen vereniging wordt verroeid is er in tegenstelling tot wat er in de bevestigingsmail staat geen inschrijfgeld verschuldigd.

Omdat er buiten moet worden geergometerd mag er zowel op zaterdag 30 of zondag 31 januari worden geergometerd. Dit i.v.m. de weersomstandigheden, de keuze ligt bij de eigen vereniging.

Begin hieronder met het invullen van de algemene gegevens voor de contactpersoon van de vereniging en de wedstrijd waarvoor wordt ingeschreven. Vul daarna de namen in van de roeiers (m/v) die u op wilt geven. Voor meer informatie over de uitgeschreven nummers kan u bij de bepalingen en regels kijken.