Bij het vaststellen van de winnaars, die aan alle drie de wedstrijden, De Laak, Michiel de Ruyter en De Eem, hadden meegedaan bleek dat er bij een aantal inschrijvingen fouten zijn gemaakt. Een paar deelnemers waren in een leeftijdscategorie ingeschreven, waar in zij niet thuis hoorden. Voor ons, organisatoren, een groot leermoment, want wij moeten voortaan de inschrijvingen beter controleren en bij de inschrijving vragen om de geboortedatum en dan moet de indeling leeftijdscategorie automatisch plaats vinden. Zo leer je altijd wat.
We vinden het erg vervelend dat dit kon gebeuren en hebben ook lang gedelibereerd wat te doen met de uitslag. We vinden dat de prijzen eerlijk vastgesteld moeten worden en uitgereikt moeten worden. We zullen de bekers aan de betreffende verenigingen opsturen met het verzoek ze aan de winnaars te geven.

De winnaars zijn:
M10:    Ot van Kessel,               De Laak
M12:    Esmée Vollebregt,        Pontos
M14:    Celeste Blom,               Die Leythe
M16:    Dieke Hania,                  De Laak
M18:    Anna van Beveren,       Die Leythe

J12:       Dirrik Maitland,           Gouda
J14:       Gijs van der Voet,       DDS
J16:       Tom  Puijpe,                Pontos
J18:       Daan  Eggenkamp,    Die Leythe

Wij feliciteren de winnaars en hopen dat zij ondanks alle perikelen toch plezier hebben van hun prijs.

Onze oprechte excuses voor Esther Menken, Lara Kleijwegt en voor Max Waterreus (allen Die Leythe). Jullie waren in de verkeerde categorie ingeschreven en ingedeeld en konden dus niet reglementair meedoen met de wedstrijden. We hopen dat jullie niet erg teleurgesteld zijn en enthousiast blijven roeien.

Johan de Haan, Francisca Ritsma, Lex van Emden en Marien Mortier.