We kunnen terugzien op een heel geslaagd evenement dat steeds groter wordt.

De L-KIR is weer bijzonder geslaagd dit jaar met een record aantal deelnemers. En niet alleen dat, er deden meer verenigingen mee dan ooit. De L-KIR groeit van jaar tot jaar en dat toont aan dat het concept goed is: brede deelname van de jeugd aan een toernooi dat bestaat uit drie competitiewedstrijden in het land, samen met Michiel de Ruyter en De Eem.

Voor veel deelnemers is het de eerste kennismaking met competitieve sport: de L-KIR. In Den Haag maken ze kennis ermee en in Uithoorn en in Baarn wordt dit uitgebouwd en in meer snelheid omgezet. Dat horen we terug van veel begeleiders en coaches. En dit jaar is dat succesvoller dan ooit met 120 unieke inschrijvingen van 10 verenigingen. Er zijn prachtige races gevaren op de spiksplinternieuwe ergometers. En het was vooral een heel gezellige dag waarbij de deelnemers eens een andere vereniging konden zien en nieuwe vrienden konden maken. De afsluitende estafette was spectaculair met mooie wisselmomenten.

In het klassement staat momenteel thuisvereniging De Laak bovenaan, op de voet gevolgd door de andere verenigingen. De verschillen zijn klein, dus er kan nog van alles gebeuren voor de verenigingsprijs.

12 januari en 26 januari zijn de andere wedstrijden. Schrijf je snel in als je dat nog niet hebt gedaan!

 

Categorie├źn: De Laak