Beste indoorroeiers, ouders en coaches,

Zaterdag 15 december is het zover!

De voorbereidingen voor de eerste uit de reeks van drie jeugdergometerwedstrijden zijn in volle gang. De alweer 8e editie van de L-KIR, begint op  om 10.00 uur en zal tot ongeveer 14.00 uur duren, daarna zijn de prijsuitreikingen.

De L-KIR van vorig jaar was een groot succes en dit jaar hopen we dat succes te overtreffen. De Laak heeft net acht gloednieuwe ergometers gekocht waarop jullie je roeikunsten kunnen vertonen, dus we verwachten prachtige tijden. Aan het materiaal zal het niet liggen.

Dit jaar verzamelen we ook materiaal voor een promotiefilmpje. Mocht je écht niet in beeld willen komen, laat dat dan even weten aan de organisatie. Je kunt die dag dan bijvoorbeeld een grote sticker te dragen, zodat we weten dat we je buiten beeld moeten houden. Iets anders herkenbaars kan natuurlijk ook, al raden het af om een pantykous of bivakmuts te dragen, dat wordt wat warm denken we.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, de ergometers zijn besteld en het organisatiecomité, dat die dag wordt uitgebreid met nog eens tien man, staat te popelen!

Vorig jaar hadden we al ruim 100 deelnemers en ieder jaar worden dat meer, dus schrijf je snel in, als je dat nog niet hebt gedaan.

Wij hebben er enorm zin in en verwelkomen jullie graag de 15e. Let wel op: Parkeren kan die dag wat lastiger zijn, vanwege werkzaamheden aan de nieuwe tunnel. Kom dus op tijd!

Tot de dan!

Categorieën: De Laak